NA SANDRA: LA NOSTRA PRACTICANT

Com tots ja sabeu, a l’aula tenim a na Sandra, una estudiant de la UIB que fa pràctiques amb nosaltres des del passat 18 de Febrer.

Durant aquest temps amb ella hem fet molta feina i  hem iniciat un petit projecte sobre els contes. Per començar ens va contar molts de contes que a tots ens van encantar, contes que parlaven de paraules: Les paraules dolces, La fàbrica de paraules… Si un ens va agradar, l’altre encara va ser millor. A partir d’aquí i després de tots els  exemples que ens havía donat, ens va proposar convertir-nos en escriptors del nostre propi conte. A tots i a totes ens va fascinar la idea d’escriure la nostra propia història i ben aviat ens vam posar a treballar.

En primer que vam fer va ser triar un tema d’entre molts que van sortir, els personatges que volíem pel nostre conte, un lloc on es desenvolupes la història i el que volíem que passàs. Un cop fet aixó vam començar a inventar un conte que, ara que està acabat, podem dir que ha quedat genial, uns escriptors professionals.

Ens aquests moments l’estam escriguent i il·lustrant. En tenir-lo acabat vos el mostrarem!

MOLTES GRÀCIES SANDRA!!!!!

Imatge

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s